stengt for sommeren

Jeg har sommerferie f.o.m. 24/7 - t.o.m. 16/8. Det vil dessverre ikke være mulig å få tilsendt produkter i denne perioden. Ønsker alle en riktig god sommer! ☀️

    Image Alt

    Personvern & Informasjonskapsler

    Personvernerklæring og informasjonskapsler for Skin Balance AS

    1. Behandlingsansvarlig

    Silje Gundersen er på vegne av Skin Balance AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

    2. Personopplysninger som lagres

    Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse,passord for min side. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

    Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?
    Vår ehandelsplattform WordPress/Woocommerce er levert av Asonlí ApS og data lagres i vår skytjeneste hos Domainnameshop.

    Underleverandører

    Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres

    Stripe:

    Om en betaler med Stripe i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Stripe for kreditt.

    Mailchimp:

    Mailchimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp.

    Google Analytics:

    Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

    Bring:

    Vi sender pakker med Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

    3. Formål med behandlingen

    Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.påmelding/deltagelse i aktiviteter. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

    4. Grunnlaget for behandlingen

    Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket vil det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

    5. Innhenting av personopplysninger

    Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp.Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler i seksjon 11.

    6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

    Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere

    7. Sletting av personopplysninger

    Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

    8. Rettigheter for den registrerte

    Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

    9. Personvernombud

    Vi har et personvernombud, Silje Gundersen, som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

    10. Informasjonssikkerhet

    Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

    11. Bruk av informasjonskapsler og lignende teknikker

    Skin Balance AS benytter informasjonskapsler og lignende sporingsteknikker (“cookies”) for å levere en skreddersydd og smidig onlineopplevelse og for å forbedre din opplevelse på skinbalance.no. Her vil vi forklare hvordan Skin Balance AS bruker cookies og hvilke valg du kan gjøre med hensyn til disse.

    Hva er cookies/informasjonskapsler?

    Cookies er en liten tekstfil som består av bokstaver og tall som sendes fra vår webserver og lagres på din webleser eller enhet. Skin Balance AS benytter seg av forskjellige cookies:

    Session cookies er en tilfeldig cookie som vil opphøre når du slår av din webleser eller enhet.

    Varige cookies er cookies som blir liggende på din datamaskin inntil du fjerner dem eller at de går ut.

    Førstehåndscookies bestemmes av den websiden du besøker.

    Tredjepartscookies cookies bestemt av en tredjeparts hjemmeside. Hos Skin Balance AS benyttes disse i første omgang til analyser (f.eks. Google Analytics, Facebook och YouTube)

    Lignende teknikker er teknikker som lagrer opplysninger på din webleser eller i din enhet på tilsvarende måte som cookies.

    Bruk av Google Analytics

    Som ledd i Skin Balance AS’ markedsføring analyserer Skin Balance AS opplysninger knyttet til din bruk av skinbalance.no, din aktivitet på Skin Balance AS’ sider i sosiale medier. Ved hjelp av Google Analytics vil vi f.eks. kunne analysere din oppførsel av hensyn til å skape mer relevante annonser og tilbud for deg, samt utvikle Skin Balance AS produkter og tjenester. Videre brukes Google Analytics til å evaluere bruken av skinbalance.no for tjenester i tilknytning til nettsideaktivitet og internettbruk

    Hvorfor benytter Skin Balance AS cookies?

    De cookies som Skin Balance AS benytter, forbedrer normalt de tjenester som Skin Balance AS tilbyr deg. Noen av Skin Balance AS’ tjenester krever cookies for å fungere korrekt, mens andre forbedrer tjenestene for deg. Skin Balance AS benytter cookies for overordne analytisk informasjon om din bruk av Skin Balance AS’ tjenester. Skin Balance AS benytter cookies for å bevare funksjonelle innstillinger som språk og andre opplysninger. Skin Balance AS benytter også cookies som gjør det mulig for Skin Balance AS å stile relevant markedsføring til deg.

    Mulighet til å styre bruken av cookies

    Din webleser eller enhet gir deg muligheten til å endre innstillingene for bruken og omfanget av cookies. Gå til innstillingene for din webleser eller enhet for å lære mer om hvordan du endrer innstillingene for cookies. Et eksempel på hva du kan endre er blokkering av alle cookies, kun akseptere førstehåndscookies eller slette cookies når du slår av din webleser. Vær oppmerksom på at visse tjenester muligens ikke vil fungere dersom du blokkerer eller fjerner cookies.

    Kontaktinformasjon

    Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

    E: silje@skinbalance.no
    T: 924 48 345

    Skin Balance AS
    Pastor Brekkes vei 1 B
    4011 Stavanger

    Org nr 922 591 865

    Om

    Skin balance er formet med tiden og utviklet for å kunne gi deg en bredde av proffesjonelle behandlinger, men også et fristed hvor du kan være deg, kroppen får hvile og tankene vandre. Et skjønnhetsunivers som kan gi en følelse av å ha vært på en liten reise – en reise med fornyet energi, glød og ro.

    Kontakt

    Pastor Brekkes vei 1B, 4011 Stavanger

    +47 924 48 345

    silje@skinbalance.no

    X