Sommerferie

Kjære kunde. Jeg har sommerferie f.o.m. d. 19/7 t.o.m. d. 11/8. Jeg er tilbake på klinikken d. 12/8. Det vil dessverre ikke være mulig å få tilsendt produkter i denne periode. Ønsker alle en riktig god sommer.

  Image Alt

  Maison Louis Marie

  Ren skjønnhet og giftfrie dufter.

  Maison Louis Marie er resultatet av en lang, begivenhetsrik familiehistorie med duft, som begynner med Louis Marie Aubert du Petit Thouars: en pioner innen fransk botanikkhistorie, han ble landsforvist til Madagaskar, La Réunion og Mauritius-øyene under den franske revolusjonen. Der oppdaget han et stort utvalg av plantespesimener, samlet over 2000 for å ta med tilbake til Frankrike ti år senere. Endelig hjemme igjen ble han valgt inn som medlem av den prestisjetunge Académie des Sciences.

  Samarbeidet mellom Marie og hennes ektemann Matthew Berkson har gjort det mulig for dem å utvide Maison Louis Maries rekkevidde. Sammen er de engasjert i virksomheten med ren skjønnhet og giftfrie dufter. Det samarbeidende arbeidet deres sikrer at disse produktene har unike, minneverdige dufter, inneholder ingen giftige eller miljøskadelige ingredienser – enten de er naturlig kilde eller kunstig fremstilt – og blir aldri testet på dyr eller laget med ingredienser av dyreopprinnelse.

  Om

  Skin balance er formet med tiden og utviklet for å kunne gi deg en bredde av proffesjonelle behandlinger, men også et fristed hvor du kan være deg, kroppen får hvile og tankene vandre. Et skjønnhetsunivers som kan gi en følelse av å ha vært på en liten reise – en reise med fornyet energi, glød og ro.

  Kontakt

  Pastor Brekkes vei 1B, 4011 Stavanger

  +47 924 48 345

  silje@skinbalance.no

  X