Image Alt

Behandlinger

Behandlinger utenom det vanlige

En behandling hos skin balance skal gi deg en helhet av velvære, avslapning og en god opplevelse. Her får du trekke deg tilbake fra en hektisk hverdag og få ny energi og vitalitet. Vi tilbyr en rekke behandlinger fra topp til tå som blir tilpasset deg og dine behov. Her får du gode råd og veiledning til hjemmebehandling med produkter av høyeste kvalitet.

Hos Skin balance står du i fokus og du skal kunne føle deg trygg og ivaretatt hos en erfaren terapeut.

– En gave til deg selv eller en du er glad i.

Velkommen!

Ansiktsbehandlinger

Ansiktet er det første vi ser hos et menneske og det kan fortelle oss mye om hvordan vi har det. Huden utsettes daglig med varierende vær, tørt inneklima, stråler, forurensning m.m. og dette kan gi huden utfordringer som tørr hud, sensitivitet og en grå og trist hudtone. Huden trenger optimal pleie og beskyttelse for å kunne opprettholde en normal balanse og et besøk hos en hudterapeut kan du få behandlinger som gir huden et boost med ny glød og vitalitet.

 

Hos Skin balance får du ansiktsbehandlinger til alle hudtyper som skreddersys etter hver enkelt behov og ønske. Her får du råd, veiledning og oppfølging til gode rutiner og produkter for å kunne gi huden riktig pleie i hverdagen.

 

I behandlingene brukes produkter fra Amazing Space og Exuviance.

 

Amazing Space er en high tech økologisk hudpleieserie med rene planteekstrakter kombinert med ny teknologi og forskning på høyeste plan for å optimere unike resultater.

 

Exuviance er en medisinsk utviklet serie og tilbyr et komplett system med vitenskapelige høyeffektive hudpleieprodukter med alfa- og polyhydroksysyrer.

Signatur Face

Er en oppstrammende ansiktsbehandling med cellefornyende AHA Peel og dyprens. Her får du en dybdegående massasje med varme jewelstones som løsner opp i muskelspenninger. Til slutt en spesialmaske med oppstrammende effekt til både ansikt og øyne. Behandlingen er aktiv, avstressende og passer alle hudtyper.

 

85 min / 2090,-

D-lux Face

Er en luksus ansiktsbehandling med peeling og ekstra dyprens. Det gis en dybdegående massasje av ansikt, skuldre og hodebunnsmassasje. Her får du oppstrammende, fuktgivende spesialmasker inkl øynemaske. Behandlingen er aktiv, dybdegående og passer til alle hudtyper.

 

80 min / 1950,-

Classic Face

Er det første gang du prøver en ansiktsbehandling er denne god å starte med. Her tilpasses behandlingen etter hudtype og du får en lettrens, massasje og ansiktsmasker utvalgt til din hud. Behandlingen passer til alle hudtyper. Denne behandling er populær å gi som en gave.

 

70 min / 1750,-

Clear Skin

Dette er en behandling for hudtyper som har behov for mer dyprens og fokus på behandling av porer, sorte prikker, acne og kombinasjonshud. En rensende ansiktsbehandling med cellefornyende AHA-peel, dyprens og maske. Passer godt til hudtyper med urenheter og problemhud, også populær hos menn.

 

60 min / 1750,-

Hydrate Face

Dette er en perfekt behandling til en tørr og sensitiv hud. Behandlingen er avslappende, fuktgivende og nærende og her får du dybdegående ansiktsmassasje og masker. Denne behandling er også en populær gave.

 

50 min / 1650,-

Skin Glow

Er en aktiv, cellefornyende og stimulerende behandling med AHA-peel, muskelstimulerende microcurrent og guasha. Behandlingen passer til alle som ønsker glød og en oppstrammende effekt.

 

50 min / 1650,-

Face Express

En mini facial for deg som ønsker en rask «pick me up treat»
I behandlingen får du en lett avrensning med peeling, maske, serum og krempleie.
Behandlingen er perfekt for deg som er travel, men som ønsker et boost til huden.

 

30 min / 1250,-

Fruktsyrepensling

Er en oppstrammende og stimulerende AHA-peel som forbedrer solskader, linjer, rynker, pigmenteringer, acne og grov hud. AHA-peel forbedrer hudoverflaten, men jobber også i dybden for en antiage effekt. For mer dybdegående behandling anbefales intensiv kur høst/vinter, 6-12 ganger. Passer til alle hudtyper som ønsker en hudforbedring og glød.

 

25 min / 1250,-

 

Fruktsyrepensling kan også legges til i ansiktsbehandlinger som et tillegg om du ønsker en mer aktiv effekt i din vanlige hudpleiebehandling.

 

10 min / 350,-

Teenage Face

Dette er en behandling for ung hud som ønsker en hudforbedring. Behandlingen utføres med en dybdegående AHA- peel og med fokus på dyprens av porene og en avsluttende rensende ansiktsmaske. Til slutt påføres et serum og krempleie, samt veiledning til hjemmepleie.

 

50 min / 1390,-

Teen Peel Express

En mini facial med lett avgrensning, AHA-peel, serum og krempleie. Teen peel express en oppfølgende behandling som en kur etter en teenage face.

 

25 min / 1050,-

Ryggrens

Dette er en dybdegående behandling til rygg med aktiv AHA-peel som fjerner døde hudceller og forbedrer hudens overflate. Ryggen dyprenses og avsluttes med maske og krempleie. Behandlingen forbedrer urenheter, acne og pigmentforandringer på rygg.

 

50 min / 1750,-

Spesialbehandlinger ansikt

Spesialbehandlinger er til deg som ønsker en aktiv og målrettet behandling, mer spesifikk enn de vanlige ansiktsbehandlingene. Her går vi i dybden på områder som er ønskelig med en hudfornyelse, stimulering og målrettet forbedring. Her kan vi jobbe med solskader, pigmenteringer, linjer, rynker, nedsatt elastisitet, acne m.m. I spesialbehandlingene brukes bl.a microneedling, vakum, lavfrekvensstrøm, leddlys, fruktsyrer og A- vit (Retinol).

 

Behandlingene kan utføres enkeltvis eller som en kur og her anbefales også aktive hjemmeprodukter, nøye utvalgt og tilpasset din hud som en del av et målrettet resultat. Er det første gang du bestiller time, anbefales det å starte med en av de vanlige ansiktsbehandlingene for å få en hudanalyse og riktige hjemmeprodukter som gradvis kan bygge opp hudens toleranse til de mer dybdegående behandlinger.

Microneedling

Microneedling er en kollagenstimulerende behandling ved hjelp av små nålestikk og et aktivt serum. Formålet er å stimulere huden til selv å danne nytt kollagen i underhuden som kan redusere aknearr, linjer og rynker samt ujevnheter i hudtone og hudstruktur.

 

I behandlingen jobbes det med Skinpen som har et nålehode med 12 sterile nåler som kan justeres i dybden og skiftes ut hver gang for god hygiene og max effekt. Skinpen virker ved at man ved hjelp av nåler lager tusenvis av små mikrohull i underhuden hvor det aktive serumet stampes ned i underhuden og hudens egen kollagenproduksjon blir stimulert.

 

Microneedling m/ AHA Peel & maske

Er en oppstrammende behandling med aktiv AHA-peel og microneedling som forbedrer huden og stimulerer til nydannelse av kollagen. Behandlingen passer til alle som ønsker å forbedre solskadet hud, rynker/ linjer, arr, og pigmenteringer.

 

50 min / 2950,-

 

Microneedling tillegg hals/bryst

500,-

SPM - Lift Vacuum m/ AHA peel

SPM er en oppstrammende behandling hvor det jobbes med glasskolber med dyptgående undertrykk. Med AHA peel fjernes døde hudceller og et vakuum drenerer lymfe og stimulerer kollagen og elastin i huden. Den øker blodgjennomstrømningen og gir glød. En riktig god treningsøkt og en aktiv antiagebehandling.

 

60 min / 2150,-

A-Retinol Peel

Den avanserte sammensetningen med Retinol og patentert Citrafill exfolierer, forbedrer hudstrukturen og gjør huden klarere, spenstigere og hudtonen jevnere. Retinolpeelingen passer for alle hudtyper som trenger fornyelse. Den intensive behandlingen kan brukes på forskjellige hudtilstander som linjer, rynker, ujevn pigmentering og tapt spenst. Retinol gir også gode resultater på hud med tendens til Acne. Peelingen gjør aknearr og postinnflammatorisk hyperpigmentering mindre synlig. Retinol kan medføre litt avflassing, tørrhet og rødme i noen dager etter behandlingen, men med riktige hjemmeprodukter kreves minimal helningstid.

 

30 min / 1650,-

 

I alle spesialbehandlinger kan man legge til dyprens eller massasje

 

300,-

Bryn & Vipper

Velpleide bryn og vipper betyr mye for våres utseende. Med fargede vipper og bryn, samt riktig form kan det gi ansiktet et naturlig løft og en flott utstråling. Mange ønsker en forandring, men er også veldig usikre på hvilket resultat man kan forvente. Jeg opplever at mange har prøvd en behandling, men noen sitter igjen med en opplevelse av at brynene endres for mye til det som føles unaturlig og veldig annerledes.

 

Hos Skin balance legges det stor vekt på å lytte til deg og dine ønsker, og at du får en naturlig form og farge som passer ditt uttrykk og ansikt. Behandlingen kan utføres gradvis fra gang til gang, hvor endringene er små og resultatet føles mest mulig naturlig. Føler du at huden eller øynene er sensitiv for farge, tilbys det egne sensitivprodukter til dette. Her skal du kunne føle deg trygg og sikker på at dine ønsker og min erfaring gir et flott resultat.

 

Form bryn   –   590,-
Farge bryn   –   590,-
Farge vipper   –   590,-
Form & Farge bryn   –   690,-
Form & Farge bryn/vipper   –   790,-

Voksbehandlinger

Hårfjerning med voks er en effektiv metode til å fjerne uønsket hårvekst. Vi bruker effektiv, men skånsom voks som passer til alle hudtyper. Bruk gjerne en god bodyskrubb dagen før behandling. Hårene bør være minst 2-3 mm lange og det bør gå minimum 3 uker mellom hver behandling for best mulig resultat.

 

Overleppe    –    490,- / 290,- i behandling.
Ansikt   –    650,-
Legger (inkl knær)   –   650,-
Lår   –   650,-
Bikinilinje   –   650,-
Legg/lår/bikinilinje   –   1390,-
Mage   –   490,-
Rygg   –   950,-

Fotbehandlinger

Føttene er ofte det mest forsømte sted på kroppen, men så utrolig viktig for god fothelse og velvære. D-lux fotbehandling blir utført av Autorisert fotterapeut. Føttene får et herlig aromatisk fotbad som bløtgjør huden, deretter fjernes hard hud og neglene klippes og renses. Neglebånd, negler og hud files med maskin og til slutt masseres føttene inn i velpleiende krem.

 

D-lux Fotbehandling (Aut. Fotterapeut)   –   1350,-
Spange (Bøyle)   –   750,- / 950,-
Shellac i fotbehandling   –   690,-
Fjerning av Shellac   –   250,-
Fransk lakk   –   650,-
Vanlig lakk   –   590,-

Om

Skin balance er formet med tiden og utviklet for å kunne gi deg en bredde av proffesjonelle behandlinger, men også et fristed hvor du kan være deg, kroppen får hvile og tankene vandre. Et skjønnhetsunivers som kan gi en følelse av å ha vært på en liten reise – en reise med fornyet energi, glød og ro.

Kontakt

Pastor Brekkes vei 1B, 4011 Stavanger

+47 924 48 345

silje@skinbalance.no

X