Sommerferie

Kjære kunde. Jeg har sommerferie f.o.m. d. 19/7 t.o.m. d. 11/8. Jeg er tilbake på klinikken d. 12/8. Det vil dessverre ikke være mulig å få tilsendt produkter i denne periode. Ønsker alle en riktig god sommer.

  Image Alt

  Delilah Cosmetics

  Luksuriøs og nedtonet sminke

  Delilah Cosmetics er en ny, engelsk og komplett samling av luksuriøs sminke. Produktene er superenkle å bruke og lette å elske. I skjønnhetsverdenen slik den ser ut nå, hvor den er besatt av trender og kompliserte termer, og hvor utallige merker hungrer etter oppmerksomheten din, skiller Delilah seg ut. Delilah er nemlig svært diskret, nedtonet og har selvtillit nok til å snakke forsiktig i stedet for å rope.

  Navnet Delilah betyr forførende eller fortryllende, og er mest kjent fra kvinnen som brukte sin skjønnhet til å forføre Samson. Delilah representerer skjønnhet, styrke og selvverd. Serien er veldig enkel og tilpasset i luksuriøse farger som både er enkle å bruke og lette å bære. Inneholder formuleringene er ekstremt luksuriøse og behagelige å berøre, og på utsiden er de holdt i vakre mosegrå og rosegull-nyanser, noe som gir produktene et eksklusivt utseende.

  Om

  Skin balance er formet med tiden og utviklet for å kunne gi deg en bredde av proffesjonelle behandlinger, men også et fristed hvor du kan være deg, kroppen får hvile og tankene vandre. Et skjønnhetsunivers som kan gi en følelse av å ha vært på en liten reise – en reise med fornyet energi, glød og ro.

  Kontakt

  Pastor Brekkes vei 1B, 4011 Stavanger

  +47 924 48 345

  silje@skinbalance.no

  X