Prisøkninger

Kjære Kunde. Grunnet generelle prisøkninger, som også har forårsaket større omkostninger, har jeg en liten prisstigning på mine behandlinger pr 29/8-2022. Jeg har holdt stigningen til et minimum, for å sikre at dette vil påvirke dere minst mulig.

  Image Alt

  Mii Cosmetics

  Hudvennlig makeupserie

  Mii Cosmetics er av høy kvalitet og er en hudvennlig makeupserie som fremhever din naturlige skjønnhet samtidig som huden blir ivaretatt. Produktene egner seg også til en sensitiv hud. Mii Cosmetics er «up to date» innen formularer, ingredienser og teknologi og ble lansert av Gerrard International i Storbritannia i 2011.

  Produktene i Mii Cosmetics inneholder mineraler og edelstener som ametyst, rubin, tourmalin og quartz som gir en nydelig glød, og en luksuriøs følelse, samt andre pleiende ingredienser som jojoba, sjøgressekstrakt, kamille, vitaminer, granateple med flere. Mii har en egen mineralsk makeup linje, med foundation, councealer, pudder, skygger og rouge.

  Om

  Skin balance er formet med tiden og utviklet for å kunne gi deg en bredde av proffesjonelle behandlinger, men også et fristed hvor du kan være deg, kroppen får hvile og tankene vandre. Et skjønnhetsunivers som kan gi en følelse av å ha vært på en liten reise – en reise med fornyet energi, glød og ro.

  Kontakt

  Pastor Brekkes vei 1B, 4011 Stavanger

  +47 924 48 345

  silje@skinbalance.no

  X