Image Alt

Kure Bazaar

Økologisk neglelakk

Kure BAZAAR er verdens første neglelakk som tilbyr et intensivt og moderne fargetilbud med et økologisk og giftfritt innhold.

Innholdet i Kure Bazaars 10-FREE neglelakk består av opptil 90 % naturmateriale med bl.a bomull, mais, cellulose og hvete. Formelen er beriket med kiselrik bomullsekstrakt og vitamin E fra solrosolje. Disse ingredienser garanterer en giftfri neglelakk som bevarer neglens helse og kvalitet.

De resterende 10 % er av syntetisk opphav og gir lakken en fantastiske holdbarhet og glans. Det gjør også lakken hurtigtørkende. Kure Bazaar har betraktelig mindre kjemikalier sammenlignet med de tradisjonelle neglelakkene, men går ikke på kompromiss med kvaliteten.

Når neglelakken er 10-FREE betyr det at neglelakken er fri fra Toluen, formaldehyd, dibutylftalat, syntetisk kamfer, TPHP (trifenyl fosfat), parabener, xylen, styren, benzophenone-1, benzophenone-3.

Om

Skin balance er formet med tiden og utviklet for å kunne gi deg en bredde av proffesjonelle behandlinger, men også et fristed hvor du kan være deg, kroppen får hvile og tankene vandre. Et skjønnhetsunivers som kan gi en følelse av å ha vært på en liten reise – en reise med fornyet energi, glød og ro.

Kontakt

Pastor Brekkes vei 1B, 4011 Stavanger

+47 924 48 345

silje@skinbalance.no

X